S-a lansat prima revistă dedicată artei coregrafice, ADN!


Dacă până acum credeai ca coregrafia românească nu are istorie, începand cu 23 octombrie 2012 dăm drumul la numaratoare! 

De azi poți intra pe adnonline.ro să citești despre cei mai reprezentativi coregrafi și dansatori ai momentului, despre tehnici și spectacole de dans, burse, festivaluri, rezidențe sau finanțari, despre artiști contemporani și industria de artă, despre spații si evenimente noi.

În plus, o echipă tânără de coregrafi, critici și specialiști în artă te acomodează cu manifestările artei contemporane, invitandu-te să iei parte la revalorificarea trecutului din perspectiva unui dialogul între dans și alte arte. 

Intra acum!

ADN – Revistă Online de Dans este un concept Asociația Secția de Coregrafie și un proiect realizat în parteneriat cu Editura Blumenthal și X și 0 Dance Project, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Centrul Național al Dansului – București

Mai multe informaţii:
0741 113 365

Simona Deaconescu
Redacția: Simona Deaconescu, Sandra Mavhima, Vlad Merariu, Lorena Petre, Cristiana Gavrilă, Lorena Lupu, Alexandra Gîrbea, Horațiu Lipot, Andreea Lupu, Alexandra Nistoroiu, Momo Sanno Peter.

Comentează

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s